Stef moest opruimen van zijn vriendin

Humor
door Dennis
dinsdag, 14 mei 2024 om 17:15
thumb vk stef moest opruimen maar hij heeft de opdracht niet helemaal goed begrepen
Je zou zeggen dat als je vriendin zegt dat je even moet stofzuigen en de was op moet vouwen, die opdracht duidelijk genoeg is. Maar dan ken je Stef nog niet. Stef heeft namelijk nogal moeite met het opvolgen van bevelen, helemaal als het van zijn vriendin komt. In een viral TikTok-video is te zien hoe de vriendin van Stef van tevoren vertelt dat ze hem de opdracht heeft gegeven om op te ruimen en de taak afgerond te hebben als ze weer thuis is. Duidelijke opdracht, lijkt ons. Maar Stef heeft de opdracht in de wind geslagen en besluit zijn eigen feestje te bouwen.

Feestje in plaats van opruimen

De vriendin van Stef had al vanaf het begin van het filmpje de indruk dat haar vriend niet echt naar haar geluisterd had toen ze zei dat hij even moet stofzuigen en de was moet opvouwen. Al was het maar omdat de dame in kwestie al vanaf een flinke afstand – naar eigen zeggen – “een flinke bak teringherrie” hoort. Dat doet haar al vermoeden dat vriendlief met hele andere dingen bezig is. Met de sleutels in de hand komt ze uiteindelijk de woonkamer binnen. Ze slaat haar handen voor haar mond en zegt opeens: “Oh nee, Stef!”
En dan draait ze de camera om. Het leven is te kort om niet te feesten, moet Stef gedacht hebben. Hij heeft de hele woonkamer omgetoverd tot feestzaal en draait keiharde rawstyle. Waarschijnlijk was het voor een livestream, want ook het confettikanon is te zien op de video. Zelfs als zijn vriendin hem nog even aanspreekt, feest Stef met een gerust hart door.

Virale video

Of Stef nog een vriendin heeft, dat weten we niet. Maar de video gaat wel behoorlijk viraal op TikTok. De video heeft meer dan 2400 likes en is bijna 200 keer gedeeld. Want stiekem zijn we allemaal wel een beetje zoals Stef.