Broertje te grazen genomen met pindakaas-grap

Humor
door Dennis
dinsdag, 28 mei 2024 om 20:03
thumb vk hoe oud je ook bent je broertje met pindakaas pesten blijft leuk
Soms moet je het echt niet van je familieleden hebben. Dat weet deze arme jongen op een virale TikTok video nu ook. Jonathan heeft het voor elkaar gekregen om zijn broertje te laten geloven dat er iets smerigs in de wasbak ligt. Nu broertje er met zijn handen heeft aan gezeten, gaat hij bijna over zijn nek. Omdat het broertje zo goed gelovig is en makkelijk is te tricken, gaat de video hard rond op TikTok. Meer dan 91 miljoen mensen hebben de video inmiddels gezien.

‘Het is maar pindakaas’

Broertje treft iets bruins aan in de wasbak en heeft er met zijn handen aan gezeten. Daarom heeft hij nu kokhalsneigingen en hij kan echt even niet meer aanzien wat hij zojuist heeft vastgepakt. Toch had hij iets kunnen vermoeden, want zijn broer Jonathan staat met een camera te filmen hoe hij zijn broertje te grazen heeft genomen.
Gelukkig is broer Jonathan de beroerdste niet en stelt hij zijn broer gerust: “Het is maar pindakaas. Echt, het is maar pindakaas.” Toch onderdrukt dat de kokhalsneigingen nog niet echt. Een bijschrift van Jonathan op TikTok zegt dat hij het niet kon laten om deze grap uit de oude doos nog een keertje uit te halen.

Broer Jonathan doet het wel vaker

Jonathan wil je niet graag als broer hebben als je niet regelmatig voor het zootje gehouden wil worden. Jonathan neemt zijn broer namelijk wel vaker in de maling. Deze jongen is filmmaker van beroep en in het weekend neemt hij graag creatieve video’s op, waaronder met zijn broer. Hij raakte verzeild in het creatorswereldje toen hij een TikTok video maakte die viraal ging. Het heeft hem ook nog iets opgeleverd, want hij heeft er een vrouw aan over gehouden die hij via zijn account kende. Zijn vrouw Liv en hij wonen in Memphis, maar Jonathan is in Michigan geboren. Dankzij zijn video’s is hij erg populair op TikTok en weet hij er goed aan te verdienen. Maar toch heeft hij ook nog een baan in ‘het medische werkveld’.