We zijn allemaal Hollanders

Humor
door Dennis
maandag, 13 mei 2024 om 15:53
thumb vk de meest originele opening van een winkel die je ooit hebt gezien wij zijn allemaal hollanders
In Bergen op Zoom zijn een aantal nieuwe winkels geopend. Om dat feestelijk aan te kleden, hebben sommige winkels wat optredens georganiseerd. Maar de nieuwe Avantage Supermarkt heeft het wel heel bont gemaakt. Want ook al is de supermarkt vooral een Turkse winkel waar je de bekende lekkernijen kunt krijgen, ook de rest van Nederland is er gewoon welkom. Daarom heeft één van de medewerkers samen met het orkest een liedje bedacht die in je hoofd blijft zitten: “Wij zijn allemaal Hollanders!” De opening van de supermarkt ging dankzij het liedje behoorlijk viraal.

Nieuwe winkel in Bergen op Zoom

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je moet verbinden en verschillende culturen bij elkaar kunt brengen, dan kun je beginnen bij hoe ze het bij de Avantage Supermarkt in Bergen op Zoom hebben aangepakt. De supermarkt bevindt zich al tijden in de stad, maar kreeg onlangs een nieuw onderkomen. Om dat te vieren, werd de supermarkt op de nieuwe locatie geopend met een feestelijke opening en wat muziek. Daarop besloten medewerkers van de supermarkt een eigen liedje te schrijven: “Wij zijn allemaal Hollanders.”
Tientallen bezoekers kregen het liedje te horen en dat leidde tot een hoop lachende gezichten in het publiek. Het liedje werd vastgelegd op video en daardoor is de supermarkt al een week behoorlijk viraal. De supermarkt heeft inmiddels de video zelf ook nog gedeeld, waardoor heel wat mensen dit leuke optreden hebben gezien.

Turkse Sinterklaas

Duizenden mensen hebben de video inmiddels gezien en konden het niet laten om te reageren. Zo ziet één kijker er de nieuwe inzending voor het Eurovisie Songfestival in, nu Joost Klein dit jaar niet mee mocht doen. “Ze hadden dit naar het Songfestival moeten sturen!” De ander ziet in de man die het liedje op gang moet brengen ook nog wel een speciale rol weggelegd, in de vorm van een Turkse Sinterklaas. In ieder geval blijft het liedje bij ons lekker hangen. Via.