Lorelei uit Parijs is 18 en krijgt groot cadeau

OMG
door Dennis
maandag, 24 juni 2024 om 22:03
thumb vk lorelei uit parijs viert haar 18e verjaardag en papa heeft een mooi cadeau gekocht
Als je kleine meid eindelijk 18 jaar is geworden, worden kosten noch moeite gespaard. Zeker als je als ouder genoeg geld op de bank hebt. Lorelei uit Parijs is de dochter van een rijke vader en dat mag de hele wereld weten. De ouders van Lorelei gaven hun kind namelijk een cadeau waar heel Parijs even van moest bij komen. Je dochter wordt maar één keer 18 en daarom is het tijd voor een cadeau dat eeuwig in haar geheugen gegrift zal blijven: een zeer luxe-uitvoering van een Mercedes Benz. Mercedes heeft een eigen high-end lijn dat Brabus heet. De auto die Lorelei voor haar verjaardag kreeg, blijft voor menig mens een droom.

Brabus op je verjaardag

De verjaardag van Lorelei uit Parijs is er één uit duizenden. Ze heeft mogelijk net haar rijbewijs of moet deze nog halen, maar in ieder geval is de Brabus die ze van haar vader heeft gekregen, extra motivatie om snel het rijbewijs te halen. Deze zeer luxueuze auto heeft namelijk een waarde van dik acht ton tot een miljoen. Het was een grote verrassing, want er moest zelfs een papieren scherm aan te pas komen om de auto te onthullen. Op de inmiddels virale video is te zien dat Lorelei meteen even zitting in de auto neemt en ze kan haar emoties niet meer bedwingen als ze zeker weet dat ze zo’n mooi cadeau heeft gekregen.

Een party om nooit te vergeten

Niet alleen de auto die het inmiddels 18-jarige meisje cadeau heeft gekregen, is er eentje om nooit meer te vergeten. Bij zo’n chic cadeau hoort natuurlijk ook een gedenkwaardig uitje met vrienden en vriendinnen. Daarom werd het evenement verplaatst naar Les Salons Hoche, één van de duurste uitgaansgelegenheden in Parijs. Ook hiervan zijn er TikTok-video’s gemaakt. In ieder geval hadden we zelf niet zo’n 18-jarige verjaardag. Gefeliciteerd, Lorelei!