Zoom iPhone 15 Pro is wel goed

Inspirerend
door Dennis
woensdag, 05 juni 2024 om 14:55
thumb db hele goede zoom iphone 15
Heb je nog een hele oude iPhone en ben je wel toe aan wat nieuws, dan hebben wij wellicht een extra reden voor je om een nieuwe iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max te kopen. De zoomfunctie van de iPhones van 2023 is namelijk wel erg goed. Hoe goed precies, dat demonstreert ene Parris even. Ze staat op de parkeerplaats en test haar zoom op haar toestel meteen even uit op het hoofdpodium.

Zoom iPhone 15 Pro vanaf de parkeerplaats

De iPhone 15 Pro heeft een behoorlijk goede zoom, zo weet Parris inmiddels ook. Ze staat op de parkeerplaats, maar weet de hoofdact op het podium zo dichtbij te halen, dat je precies kunt zien welke jurk ze aan heeft en hoe ze eruit ziet. Daarna zie je de fotograaf weer uitzoomen, waardoor je weet dat ze eigenlijk helemaal achteraan staat, ver verwijderd van de hoofdact. Het is wel een van de redenen om toch een smartphone mee naar binnen te nemen bij een optreden als je slechte kaartjes hebt. Er zijn steeds meer artiesten die dat niet willen, maar tenzij er grote schermen aan de muur hangen, is de nieuwste iPhone je beste vriend.

“Android kan dit al sinds 2009”

Natuurlijk zijn er ook mensen die het niet kunnen laten om op het filmpje te reageren. Zo wijzen veel mensen die een reactie plaatsen erop dat Androidgebruikers dit al sinds 2009 kunnen. En er is zelfs een gebruiker die reageert dat Apple alleen de persoon kan filmen, maar Samsung tot in de ziel had kunnen zoomen. De discussie tussen Apple- en Androidgebruikers zal in ieder geval nooit vanzelf stoppen. Toch vinden we het knap wat de iPhone allemaal in huis heeft.
Mocht je zelf een nieuw toestel willen kopen, wacht dan nog even. In september komt Apple weer met een aankondiging voor het nieuwste toestel, die je eind september in je handen kunt hebben. Nu is dus niet de beste tijd om een nieuwe iPhone te kopen.