Agent op paard maakt TikTok-video onbedoeld viral

Binnenland
door Dennis
dinsdag, 04 juni 2024 om 17:36
thumb vk agent op paard weet precies wat tik tok video nodig heeft bam miljoenen views
Je hebt influencers die er de hele dag druk over nadenken over hoe ze een video viral moeten maken. Maar het geheim van een echte viral video, kennen we bij Viraal.nl inmiddels wel. Het helpt enorm als er iets op de video gebeurt wat je niet had verwacht. Bijvoorbeeld bij het verhaal over een man die de liefde van zijn leven tegenkwam, maar nog steeds niet weet wie zij was. Het kan nog gekker, want als de politie onbedoeld een video van Darja viral maakt, maakt ze het internet stuk.

Simpele handeling goed voor viral op TikTok

Op de video zien we @darjadr die zichzelf filmt. Wat dat betreft, is er maar weinig interessants aan. Maar dan komt er opeens een man in beeld. De man doet gek voor de camera, terwijl de politie ter paard hem passeert. De politieagent bedenkt zich geen moment en grijpt de man in de kraag. Daarna moet hij mee met de politie.
Waarom de man uiteindelijk werd meegenomen, is niet duidelijk. Ook Darja zelf heeft geen enkel idee. In de comments krijgt ze de vraag regelmatig, maar ze antwoordt alleen: “als ik dat eens wist.” Hoe dan ook is de video behoorlijk viraal gegaan, want ze heeft meer dan 18 miljoen views op de video. De video is ook al bijna 400.000 keer gedeeld op TikTok.

Geen prins op het witte paard, maar agent op een paard

Of de man in de video de onbedoelde prins op het witte paard had kunnen zijn, is door de actie van de politieagent niet duidelijk. Maar de politie op het paard heeft de video behoorlijk viral gemaakt. In de comments zijn er wel mensen die een kanttekening bij de video plaatsen. Zo denken ze dat de man werd meegenomen door de politie omdat hij zwart is. Zij zien in de video vooral een racistische uiting van de politie. Zolang we niet weten waarvoor hij werd meegenomen, zullen we daar ook maar niet over oordelen.