Man gehuld in gigantische spinnen

Bizar
door Dennis
woensdag, 05 juni 2024 om 15:43
thumb db nope man laat spinnen over zijn gezicht en zelfs uit zijn mond lopen
Onze redacteur is best een held op sokken en heeft behoorlijk wat moed moeten verzamelen om de onderstaande video te openen. Als je echt een grote durfal bent, dan klik je de video hier beneden toch maar aan. Maar wees gewaarschuwd: als je geen grote voorliefde voor spinnen hebt, weten we niet of dit filmpje voor jou is. Op deze man zie je namelijk een man die bij de verdelgingsdienst werkt. En het probleem blijkt deze keer ‘gigantische spinnen’ te zijn.

Gigantische spinnen in mond van man

Op de video is een man te zien die voor een verdelgingsdienst in het Amerikaanse Patterson, Louisiana werkt. Net als bij elke andere klus gaat hij vol goede moed met zijn gereedschap aan de slag. Hij vergeet alleen zijn mond dicht te doen. Daardoor zie je opeens een grote spin uit zijn mond kruipen. Vervolgens zegt hij: “de volgende keer dat ik aan de slag ga, moet ik wel even onthouden om mijn mond dicht te doen.”
Wat ons betreft, had dit zo een scene kunnen zijn van een of andere horrorfilm waarin gigantische spinnen de hoofdrol spelen, maar dit filmpje is echt. Waarschijnlijk vanwege de grote schrikfactor gaat het filmpje ook nog eens viraal.

Bang voor spinnen?

In Nederland zijn er heel wat mensen die arachnofobie hebben. Een duur woord voor overmatige angst voor spinnen. Het is een van de meest voorkomende angsten in Nederland. Mocht je het filmpje niet durven open te klikken, dan ben je niet de enige. In Nederland heeft zo’n drie tot zes procent van de bevolking angst voor spinnen. Het is maar moeilijk om er overheen te komen.
Wil je je spinnenfobie toch aanpakken, dan is zogenaamde ‘exposure therapie’ de beste manier om je angsten te overwinnen. Dat betekent dat je stapje voor stapje dichter bij een spin komt. Wellicht moet je zelfs een van je grootste angsten overwinnen – het aaien van een vogelspin. Maar als je er eenmaal van af bent, lach je om dit filmpje.