Noedels maken in de trein

OMG
door Dennis
woensdag, 15 mei 2024 om 20:03
thumb vk noedels koken in de trein isabelle heeft op deze manier nooit honger
In de trein kun je veel verschillende dingen doen. Zo kun je onderweg werken op je laptop, een praatje maken met de mensen die tegen over je zitten of… noedels maken! Isabelle de Roij laat in een virale TikTok-video zien hoe je gemakkelijk noedels maakt terwijl je onderweg bent naar Hilversum, Naarden en andere bestemmingen in het westen van het land. Isabelle maakt wel vaker food TikToks en mukbangs, maar noodles koken terwijl je onderweg bent is nieuw. En dat leidt tot best wat reacties in de trein.

Noedels maken terwijl je onderweg bent

Isabelle heeft alle ingrediënten en benodigdheden meegenomen om de noodles te kunnen maken. Zo heeft ze een elektrische snelkookpan meegenomen en een fles water. De snelkookpan sluit je gewoon aan op het stroomnet van de trein, want de stroom in de trein is er krachtig genoeg voor. Daarna even wat water aan de kook brengen en vervolgens de instant noodles in de pan leggen. Even roeren met het keukengerei, want dat heeft Isabelle ook bij zich. Net als een extra vork, zodat de andere treinreizigers ook gezellig een vorkje mee kunnen prikken.
De medereizigers in de trein kijken haar dan ook raar aan als ze zien dat Isabelle onderweg noodles aan het koken is. Ze biedt een kindje zelfs de mogelijkheid om even te proeven, maar Isabelle houdt van scherp eten en het kindje niet.

Mag je koken in de trein?

De virale video is inmiddels 185.000 keer geliket en heeft bijna 4000 reacties. Die reacties zijn behoorlijk uiteenlopend, want voor zover we weten, heeft Isabelle geen waarschuwing of boete gehad. Het is namelijk tegen de huisregels van de meeste vervoersbedrijven om warm eten en drinken de trein in te nemen. Een patatje van de Smullers is vaak al verboden, dus een snelkookpan meenemen en onderweg koken is natuurlijk helemaal uit de boze.
Dat is ook te lezen in de reacties. Zo reageert iemand: “Heb ooit een boete gehad omdat ik mijn haren ging stijlen in de trein en zij maakt gewoon noodles.” We raden je dan ook niet aan om onderweg in de trein alvast een hele rijsttafel voor te bereiden, want dat kan je problemen opleveren.