Mysterie ontrafeld: David Bouman definitief ontmaskerd als Boer Harm

Entertainment
door Dennis
dinsdag, 21 mei 2024 om 12:53
thumb vk mysterie wie boer harm is definitief opgelost david bouman is boer harm
We weten het definitief zeker: David Bouman is de man die schuil gaat achter het masker van Boer Harm. Daarmee is het mysterie definitief ontrafeld en is Bouman ontmaskerd. Alles lijkt erop te wijzen dat hij schuil gaat achter het masker. Daar zijn verschillende aanwijzingen voor. Eerder gingen er namen als Dennis Schouten, Bram Agterbos (bekend van de Gladjakkers) en radio-dj Jordi Warners rond als de vermeende Boer Harm. Ook William Bossong van Mooi Wark deed nog even een duit in het zakje, maar het blijkt dat hij gewoon een Boer Harm-masker gekocht heeft. Je kunt zo’n ding namelijk voor 700 euro kopen bij een maskermaker. Dat is precies wat David Bouman ook gedaan heeft.

David Bouman is Boer Harm

We schreven eerder al dat David Bouman te zien was op het podium tijdens Koningsdag, terwijl Boer Harm ook op het podium stond. Maar dat blijkt de broer van David te zijn. En het team achter Boer Harm doet er alles aan om verwarring te zaaien. De profielen van David Bouman werden verwijderd toen Boer Harm doorbrak, maar niet alle sporen zijn even goed gewist.
Zo heeft Boer Harm de domeinnaam ‘deboerenrapper.nl’ laten registreren. Deze website staat op naam van Janouk Roekevisch. Dit is een vrouw die in 2022 een interview deed over haar haaruitval (alopecia) en is tevens de vriendin van David Bouman. Sinds mei 2024 is deze naam verwijderd uit alle interviews van DPG Media en heet ze nu Esmee uit Bathmen. Maar eerdere artikels hebben het wel over Janouk. Daarnaast gaf ze een interview aan RTL.
In Google staat de naam nog zoals eerst in de artikelen.
In Google staat de naam nog zoals eerst in de artikelen.
Op 17 mei hebben titels van DPG Media de naam Janouk vervangen door Esmee of het titel verwijderd.
Op 17 mei hebben titels van DPG Media de naam Janouk vervangen door Esmee of het titel verwijderd.

Janouk en Grietje wijzen naar David Bouman

Verder zien we op de video’s regelmatig Boer Harm ‘Brommers Kieken' met ene Grietje. Als je goed kijkt, zie je dat Janouk en Grietje dezelfde persoon zijn. Dat terwijl Boer Harm in een interview zei dat dit zijn vriendin was. In het echt klopt dat ook, want Grietje is Janouk en Janouk is de vriendin van David. Daarnaast noemde de moeder van David de naam ‘Boer Harm’ al in 2022. Ze is namelijk werkzaam bij een bedrijf waar je koeien kunt knuffelen.
Via stories RealityFBI die de socials van de moeder van David Bouman hebben nageplozen.
Via stories RealityFBI die de socials van de moeder van David Bouman hebben nageplozen.
De moeder van David heeft iets te maken met het account koeknuffelen. 
De moeder van David heeft iets te maken met het account koeknuffelen. 
Daarnaast maakte Janouk een paar jaar geleden al een video om een huis te verkopen via de makelaar. In die video ziet ze er precies zo uit als Grietje. Grietje en Janouk zijn dus dezelfde persoon.

Investeren in de act

Mocht je je afvragen hoe David Bouman aan zo’n kenmerkend masker komt. Deze kun je voor 700 euro (inclusief verzending) kopen via Etsy. De maker van het masker is Sergey Mezhericher en hij weet ook wie er achter Boer Harm zit. Het masker is niet speciaal voor de act gemaakt, maar was eigenlijk een verwijzing naar ‘Friar Tuck’, geïnspireerd op de monnik uit Robin Hood. Met een investering van een paar 100 euro en wat tijd heeft David er dus een flinke act van weten te maken, die meer dan 3500 euro per optreden oplevert.