Boswachter vindt BMW in het bos

Bizar
door Dennis
woensdag, 29 mei 2024 om 19:39
thumb vk dikke bmw dikke bmw in het bos gevonden door boswachter erik
Ben je op zoek naar een luxe auto voor een prikkie, meld je dan eens bij boswachter Erik de Jonge. De boswachter staat er keer op keer weer van versteld wat mensen nu weer in het bos hebben achter gelaten. Voor Erik is het dus zeker niet nieuw dat mensen spullen in het bos achterlaten, maar het vinden van een BMW is wel de eerste keer voor de ervaren boswachter. Dumping in het bos is een groot probleem, maar de boswachter probeert dit keer van de nood een deugd te maken.

Sportieve wagen in het bos gevonden

Erik is boswachter van het Landgoed Mattenburgh. Tijdens zijn dagelijkse ronde trof hij een sportieve wagen in de vorm van een BMW aan, zo vertelt hij in een nieuwe video. Zonder grappen en grollen biedt Erik de auto nu te koop aan, want wat je vindt, mag je houden. Erik wijst er wel op dat er wat gebruikerssporen aan de auto zitten, maar dat hij daar rekening mee zal houden in de prijs.
De BMW die Erik heeft gevonden is overigens nog best een mooi ding. Het is namelijk een antracietgrijze BMW cabrio met schade aan de voorruit. Maar de forse laadruimte en bekabeling die op orde is, maar dat kleine ongemak al snel goed. Volgens boswachter Erik is deze BMW zeer geschikt voor jonge bestuurders die nog geen dure auto kunnen kopen of een handige klusser. Je mag dan ook een goed bod doen, want dan is de auto voor jou. Maar of hij van een oud vrouwtje is geweest, weten we natuurlijk niet. Wel weten we zeker dat hij niet altijd in de garage heeft gestaan.

Boswachters zelf verantwoordelijk voor afvoeren BMW

Wat de BMW precies in het bos doet, is niet helemaal duidelijk. Volgens boswachter Erik is het wel vreemd. Er staan namelijk slagbomen voor het bos en die moeten dus zijn gesloopt om op het terrein te komen, zo zegt hij tegen BN De Stem. “Het is best een nieuwe, nette BMW”, constateert hij. Dat het ding in het bos is achtergelaten, is daarom vreemd.
Maar wie wel de eigenaar van de auto is, is niet te herleiden. Dus moeten de boswachters hem zelf afvoeren of verkopen.