Vrouw eindigt in ziekenhuis na pikant ongelukje tijdens eerste date

Bizar
door Dennis
woensdag, 19 juni 2024 om 17:55
thumb vk alicia experimenteert op eerste date in de slaapkamer en mag zich melden op eerste hulp
Als je een vrouw mag daten die alleen ventilatoren verkoopt, dan weet je al dat je eerste date waarschijnlijk net even anders zal lopen. Dat is precies wat er gebeurde met een TikToker uit Australië. Het klikte goed tijdens haar eerste date en ze besloten de date te eindigen tussen de lakens. Maar wat zich ontvouwde, had zo in een aflevering gepast waarin mensen die door seksuele escapades naar de spoedeisende hulp moesten. De dame had namelijk een speeltje in haar achterste gestopt voor haar eerste date. Niet voor het eerst, want ook voor haar volwassen content doet ze dat wel vaker. Toch ging het deze keer mis.

Content creator heeft spannende date met foute afloop

Het begon allemaal toen Alicia Davis een eerste date had, die eindigde in de slaapkamer. Terwijl Alicia en haar date begonnen aan de daad, besloot zij om nog even een speeltje in haar achterste te stoppen. Terwijl ze hun ding deden, dacht Alicia dat het speeltje uitviel.
Dus stopten ze even: “Ik deed mijn hand bij mijn achterste, maar merkte dat het speeltje weg was. We hebben daarna alle lakens en kussens van het bed gegooid. Zelfs onder het bed gekeken, maar het was weg”, zo legt de 32-jarige uit in een nieuwe TikTok-video.

Speeltje zit vast in lichaam

Maar al snel werd voor Alicia duidelijk dat haar lichaam het speelgoed had ingenomen. Haar date probeerde om het ding terug te toveren, maar dat lukte niet. Ze belde een van haar vriendinnen die een verpleegster was. Zo kreeg ze te horen dat ze naar de spoedeisende hulp moest komen. Een röntgenfoto bevestigde het verhaal: het ding zat vast in haar lichaam.
De dokters probeerden he eruit te krijgen, maar dat lukte niet. Daarna werd ze in slaap gebracht. Vijf minuten later zou ze weer wakker gemaakt worden. Maar ze konden niet meteen opereren door drukte, waardoor ze twee dagen werd opgenomen. Als de chirurgen er niet in slaagden om het speeltje terug te vinden, zou ze een stuk van haar darmen kwijtraken. Maar dat gebeurde niet, want binnen 10 minuten hebben de doctoren het speeltje teruggevonden. En Alicia? Die is na een paar weken alweer voorzichtig aan het experimenteren met de spelletjes in haar achterwerk.