Het eerste interview van ‘Hawk Tuah Girl’ Hailey Welch na haar plotselinge bekendheid

Entertainment
door Steve
dinsdag, 02 juli 2024 om 9:36
thumb vk hawk tuah girl hailey welch geeft eerste interview na haar plotselinge bekendheid
Hailey Welch is sinds een paar weken beter bekend als het 'Hawk Tuah' meisje en dat heeft ze allemaal te danken aan de inmiddels welbekende uitspraak die ze heeft gedaan tijdens een interview op straat in Nashville. Een presentator van het YouTube kanaal Tim & Dee TV vroeg aan haar wat haar move was om mannen in bed helemaal gek te maken. En daar heeft Hailey wel een trucje voor, want ze gaf het antwoord: "Hawktuah Spit On That Thang".
En met die uitspraak heeft Hailey Amerika weer eensgezind gemaakt de laatste weken. Haar naam was niet gelijk bekend, dus werd er in de eerste dagen nadat het YouTube kanaal een fragment van het interview online had gezet flink gespeurd naar wie deze dame nu is. Uiteindelijk werd haar naam bevestigd door bedrijf met wie ze merchandise met de uitspraak op ging zetten. Tegerlijkertijd gingen er ook allemaal spookverhalen rond over Hailey Welch. Zo zou haar vader een priester zijn en zou ze als kleuterleidster zijn ontslagen omdat kinderen elkaar de hele dag onder zater te tuffen.
Afgelopen zaterdagavond was Hailey voor het eerst te zien sinds het interview in Nashville, namelijk op het podium van countryzanger Zach Bryan. Maar Hailey is keihard door aan het pakken. Wel zo slim! Zo heeft ze een eerste interview gegeven in de podcast "Plan Bri Uncut" van Brianna Lapaglia. En in het interview leren we dat Hailey 21 jaar oud is, inmiddels een manager heeft en er ook een cameraploeg met haar meeloopt. Dus we gaan waarschijnlijk nog veel meer van haar horen. En dat is helemaal niet erg, want Hailey is een leuke dame!

Zo geef je een interview op straat en zo ga je rond als het 'Hawktuah Spit On That Thang' meisje