Man met partytrick gaat enorm viraal

OMG
door Dennis
maandag, 06 mei 2024 om 20:03
thumb vk man doet partytrick met rotje wat hem gratis biertjes op gaat leveren
Sommige mensen beschikken over een bijzonder talent. Dat betekent niet dat je het talent na hoeft te doen. Een van de meest virale filmpjes die we de afgelopen tijd op de redactie hebben gezien, is een man die met vuurwerk stunt. Om deze reden schrijven we het er nog eens duidelijk bij: doe dit thuis niet na en ga verantwoord met vuurwerk om. De man op het filmpje kan namelijk een wel heel bijzonder trucje met een rotje, dat hem vast flink wat gratis biertjes bij zijn vrienden op zal leveren. Deze zogenaamde partytricks zijn bij ieder feestje wel te zien, maar een rotje in je hand houden, zonder ongelukken, is een prestatie op zich.

Man met rotjes gaat viraal

In een nieuwe video is een man te zien die een rotje in zijn hand laat ontploffen, terwijl al zijn vingers er nog aan zitten. Veel kijkers die naar het filmpje kijken, vinden dat een wonder. Om die reden gaat de video enorm viraal op het internet en gaat er geen dag voorbij dat onze lezers het filmpje naar onze inbox sturen.
Maar de man gaat nog verder dan alleen het laten ontploffen van rotjes in zijn hand. Meteen nadat het rotje is ontploft, pakt hij een nieuw rotje en steekt hij deze aan. Vervolgens houdt hij het rotje in zijn mond, totdat deze ontploft is. Ook hierbij raakt de man niet gewond. We gaan er daarom gemakshalve maar van uit dat de man weet wat hij doet en dat hij flink geoefend heeft op deze partytrick.

Kunstjes doen op feestjes

Het doen van dit soort stunts is niet nieuw. Al sinds 2016 gebruiken mensen online het woord ‘partytrick’. Dit houdt in dat je een stunt of een kunstje doet om tijdens een feestje indruk te maken op de andere gasten. We vinden het knap wat deze man kan en we weten ook niet waar hij vandaan komt, maar we raden je wel ten zeerste aan om voorzichtig te zijn met vuurwerk en het vooral niet zelf te proberen.