Meisje moet 90 minuten dansen om te slagen voor een vak

OMG
door Dennis
maandag, 13 mei 2024 om 16:03
thumb vk meisje moet van leraar 90 minuten dansen om te slagen voor een vak
Een professor aan de Universiteit van Tennessee in Knoxville had een wel heel bijzondere manier om zijn student te laten slagen voor het examen. Nu deze dame er blijkbaar niet zo geïnteresseerd bijliep, besloot de docent dat de studente anderhalf uur moest dansen op ‘What Is Love’ van Haddaway. Dat heeft ze redelijk volgehouden, maar op het einde gaat ze toch door de knieën heen. De video die is gedeeld door TikToker Kenzie Green ging daardoor viraal.

Virale video over dansend meisje

Op 8 mei heeft TikTokker Kenzie Green de video gedeeld. Het gaat om een opdracht van een docent om de laatste examens van een vak op de universiteit te kunnen halen. De reacties hebben ertoe geleid dat er nu twee kampen zijn. Het ene kamp vindt het geweldig wat de professor heeft bedacht, terwijl het andere kamp vindt dat de professor zich lullig heeft gedragen en het meisje behoorlijk heeft vernederd.
Op de video is te zien hoe iedereen het laatste examen maakt om voor het vak te slagen, maar dat één meisje 90 minuten lang op Haddaway’s’ ‘What Is Love’ moet dansen om een voldoende te kunnen krijgen. “Ik dacht eigenlijk dat het een grapje was, totdat tien minuten later de muziek nog steeds te horen was.” Tijdens de video heeft Green de studente de hele anderhalf uur gefilmd, die het ook nog vol weet te houden, totdat er bijna geen tijd meer over is.

Vernederend of grappig?

Uiteindelijk verlaten de studenten de les als ze klaar zijn met hun examens, waaronder Kenzie Green. Maar even later komt ze terug om te kijken of het meisje nog steeds aan het dansen is. Nadat de docent zegt dat er nog maar een minuut over is, zakt het meisje door de knieën. Het is niet duidelijk of ze uiteindelijk het vak heeft gehaald. De video is wel goed voor een flinke viral die 44 miljoen keer bekeken is. Over de manier van werken zijn de meningen verdeeld. Zo zijn er mensen die reageren dat de professor ontslagen zou moeten worden en dat hij het meisje vernederd heeft. Anderen vinden het juist wel grappig, al zijn er ook mensen die opmerken dat 25.000 dollar per jaar voor dit niveau van lesgeven wel een beetje zielig is.
Het is niet de eerste keer dat deze professor viraal gegaan is. Eerder in 2024 deelde Green een video van een docent die zijn studenten een ultimatum geven: 15 seconden dansen of een opdracht schrijven van 15.000 woorden.