Ophef over uitspraken inkomen Sylvie Meis in podcast

Shownieuws
door Dennis
woensdag, 26 juni 2024 om 16:25
thumb viraal ophef over uitspraken inkomen sylvie meis in podcast
Ooit werd het breed uitgemeten op televisie: het huwelijk tussen Sylvie Meis en voetballer Rafael van der Vaart. Het was dan ook wereldnieuws toen het huwelijk strandde. Waarom Sylvie destijds zo in het nieuws was, was vooral omdat ze toen werd gezien als een sympathieke, mooie vrouw. Maar van het sympathieke is nu weinig meer over, zo zeggen veel mensen. Sylvie zou namelijk in een podcast van de FHM behoorlijk snobistisch uit de hoek zijn gekomen. Ze ligt al langer onder vuur, omdat ze de afgelopen jaren steeds opnieuw relaties begon met succesvolle, rijke zakenmannen. Reden genoeg voor de FHM om eens naar haar eigen inkomen te vragen.

Sylvie Meis uit de hoogte over eigen inkomen

Sylvie Meis staat vooral bekend als ex-voetbalvrouw en presentatrice die jarenlang voor de Duitse televisie heeft gewerkt. Maar ze begint ook relatief vaak relaties met rijke zakenmannen, die na een poosje weer stranden. Zo trouwde ze onder meer met Niclas Castello en had ze kortstondig een relatie met Wim Bulten. Ook nu zou ze weer met een miljonair gespot zijn. Maar ze doet ook dingen op eigen kracht. Zo werd ze onlangs door het mannenblad FHM uitgeroepen tot Queen of the Century tijdens de FHM 500 Awards. Daar hoorde ook een uitnodiging voor de podcast ‘Vrouwen aan de Top’ bij. De podcast werd gepresenteerd door eindredacteur Chris Riemers van de FHM 500.
Het leven van Sylvie bestaat vooral uit luxe en dus was het tijd voor Chris om eens naar haar eigen inkomen te vragen. “Ik stel hem aan iedereen: heb je het afgelopen meer of minder dan 100.000 euro verdiend?” Sylvie moet om die vraag heel hard lachen: “Oh, wel meer! Hahaha!” Chris lacht daarop en zegt: “Ja, bij jou leggen de lat laag.” Maar Sylvie vindt het allemaal erg grappig en laat al duidelijk merken dat ze ver boven dat bedrag zit: “Ja! Haha! O, nou, ik zou echt schrikken als het niet zo was! Haha!”

Oprecht even lachen

Sylvie moet erg lachen om de vraag en lijkt het zelfs raar te vinden dat een inkomen van 100.000 euro voor veel mensen veel geld is. “Nou, dat was wel een oprechte lach. Oh, jeetje! Ja.” Waarop presentator Chris opmerkt dat de zaken goed gaan.

Liefdesleven Sylvie Meis

Het liefdesleven van Sylvie Meis is turbulent. Daarover zegt ze in diezelfde podcast dat het Nederlandse publiek en de Nederlandse media wel erg zuur zijn. Ze biecht in dezelfde podcast wel op dat het lastig is om met haar een relatie te beginnen. “Een date met mij is wel een soort militaire operatie. Ik ga alleen niet in details treden. Ik heb nergens spijt van.” Volgens de laatste geruchten is ze niet single en zou ze nu een relatie zijn begonnen met Patrick Gruhn, een Duitse miljonair en de zoon van playboylegende Rolf Eden.